5. Дмитро Міхалець

05_

Дмитро Міхалець, 27 років, одружений

Начальник Управління патрульної поліції в Івано-Франківську

Народився та виріс в Хмельницькому. Ще під час навчання в університеті розпочав власну справу в рідному місті. Був активним учасником Революції Гідності. По її завершенню покинув бізнес і поїхав до Києва ставати полісменом. За результатами відборів та навчання потрапив до сотні майбутніх керівників поліції. «Керувати» патрульними навчався протягом кількох місяців в США. Очолював роту полісменів в Києві. З лютого 2016 року керівник патрульної поліції в Івано-Франківську.

Вважає, що секрет його успіху у впевненості в собі і чіткому баченні цілей.

В Івано-Франківську в підпорядкуванні Міхальця служать 208 патрульних. За його керівництва патрульні мали скандальний інцидент з блондинкою Даною Орленко, штрафували колишніх та нинішніх депутатів різних рівнів. І навіть затримували опального екс-депутата Ігоря Халаменду, та опублікували відео цієї пригоди – що для багатьох стало справжньою несподіванкою та доказом, що реформа в цій сфері МВС діє.

Тож не дивно, що лише за 100 днів роботи в місті Дмитро Міхалець та його команда загалом стали одними з найвпливовіших в обласному центрі.


Думка експерта

Тарас Шпук, керівник об'єднаної Спілки учасників та ветеранів АТО Прикарпаття

Все починається з керівника - хороший керівник хороший колектив. Наша поліція жодного разу не впіймана на хабарі й не притягнута до кримінальної відповідальності за протиправні дії. А також почалась боротьба з стихійним порушенням паркування. Про Міхальця не можу нічого хорошого сказати, але найголовніше, що не можу нічого сказати поганого.

А кого вважаєте Людиною року Ви?
  • Своя пропозиція

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *