Мережа салонів краси року

dsc_4968

Лілія Шершун, засновниця студії ЛШ Студіо:

«Високий рівень професіоналізму майстрів є найважливішим пунктом у нашій роботі. Клієнтками салонів є люди різного статусу: від бізнес-леді до домогосподинь».

Студія візажу Лілії Шершун

Переможцем у номінації «Мережа салонів краси» стала «Студія візажу Лілії Шершун».

Мережа нараховує три салони краси: у Калуші, Коломиї та Івано-Франківську. Засновниця – візажист Лілія Шершун.

У салонах краси працюють стилісти, візажисти, лашмейкери та brows-майстри. Ми орієнтуємося на наших закордонних колег, вивчаємо їхні новинки для того, щоб втілити в своїх студіях. Спеціалісти салону використовують новітнє обладнання, інструменти та косметику відомих брендів, зокрема класу «elit» та «luxury». Майстри не тільки надають перукарські послуги та послуги візажу, а й консультують клієнтів: як правильно доглядати за шкірою чи волоссям до та після процедур.

Цьогоріч у салонах запровадили OLAPLEX (комплекс для відновлення волосся), кератинове відновлення волосся, ламінування брів, та макіяж «look like celebrity».

Основна студія розташована в Івано-Франківську та створена за найкращими європейськими стандартами. Нещодавно відбувся ребрендинг франківського салону, тому назву змінили на «ЛШ Studio».

Серед цьогорічних досягнень «ЛШ Studio» – співпраця з телешоу «Холостяк», різноманітними глянцевими журналами, українськими дизайнерами та створення образу для цьогорічної Королеви України Вероніки Михайлишин.

На базі «ЛШ Studio» також функціонує школа «Фабрика краси», яка охоплює чотири напрямки: перукарське мистецтво, макіяж, нарощення та ламінування вій і brows-майстерня.

 


Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *