Перевізник року

dsc_1038

Володимир Сохан, перевізник:

«Цього року ми оновили автопарк великогабаритними автобусами, щоб підвищити комфортність користування нашими послугами».

 Володимир Сохан

Приватний перевізник Володимир Сохан на міському ринку громадських перевезень працює вже майже 20 років і нині обслуговує чверть усіх маршрутів в Івано-Франківську.

У сучасному світі транспортні мережі – це своєрідні артерії, які забезпечують життя урбаністичному організму. Особливо, коли мова йде про громадський транспорт Івано-Франківська, який бере на себе абсолютну більшість перевезень мешканців.

Вчасно доїхати на роботу, не спізнитися на навчання, дістатися з одного мікрорайону в інший пізно ввечері – прості для нас завдання, реалізація яких насправді вимагає неабияких зусиль з боку перевізників.

З початку 2016 року підприємець обновив свій автопарк вдвічі більшими за місткістю автобусами, що значно підвищило комфортність перевезення пасажирів. Володимир Сохан закупив сім Мерседесів, котрі курсують на 40 і 28 маршрутах. Вони обладнанні аварійними кнопками, салони опалюються і пристосовані для маломобільних пасажирів.

Загалом в автопарку ПП «Сохан» – близько 60-ти автобусів, котрі обслуговуються на власній базі. Тут є диспетчерська, майстерня, свій лікар та великий склад запчастин.

Саме тому роботу підприємця іванофранківці оцінюють найкраще.


Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *