14. Юрій Дерев’янко

Partiya-Volya-Derevyanko-Galabala-politika-vibori_0220

Юрій Дерев’янко – 43 роки, народний депутат України 7 та 8 скликань, член партії «Воля»

Одружений, має двох синів та доньку. Володіє чотирма квартирами та житловим будинком.

Колись займався підприємницькою діяльністю, а тепер – політичною та благодійницькою. Свого часу його виключили із партії «Фронт змін» за недотримання партійної дисципліни.

А ще Дерев’янка називають шахраєм, який «викачує» гроші з платників податків. Це через те, що пан Юрій із «регіоналом» Василем Гуреєвим створили програмне забезпечення щодо ведення державних реєстрів і мали доступ до конфіденційної інформації громадян.

Великою заслугою прикарпатця є заснування «Всеукраїнського благодійного фонду Юрія Дерев’янка», який діє у кількох областях України. Його навіть нагородили Орденом Святого Миколая Чудотворця «за заслуги з відродження духовності в Україні». Щоправда, активна діяльність фонду помітна у ЗМІ, як правило, перед виборами.

Також на старті роботи нинішньої Верховної ради був інший скандал: на вибори Дерев’янко йшов у союзі із «Самопоміччю», а після них повідомив про розрив таких стосунків. Його колишній політичний однодумець Єгор Соболєв тоді сказав наступне:

«Одне можу сказати точно – величезною помилкою було взяти в партію і у творення люстраційного законодавства Юрія Дерев’янка. Це дуже талановитий шахрай, за яким стоїть величезне угруповування з викачування грошей платників податків», – написав Соболєв.

Тим не менш, після цього Дерев’янко не був публічно помічений у інших підозрілих політичних кроках. А його підтримка на окрузі в Надвірнянщині залишається стабільно високою.

Також у його власності є RANGE ROVER, MERCEDES BENZ МАТІС та TOYOTA LAND CRUISER 200. Ще три автівки у членів сім’ї.


А кого вважаєте Людиною року Ви?
  • Своя пропозиція

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *