27. Віктор Анушкевичус

Viktor-Anushkevichus-mer-Ivano-Frankivska-golova-mista-Galka-Grinkiv-Hrynkiv-7495-2

Віктор Анушкевичус, 54 роки, одружений, має трьох синів

Четвертий мер Івано-Франківська, депутат Івано-Франківської міської ради, бізнесмен

2015 для Віктора Анушкевичуса став прощальним з посадою міського голови, яку займав 8 років. Але до останнього (вірніше до першого туру місцевих виборів) сам Анушевичус з цим миритися не хотів. Адже в ході агітаційної боротьби постійно випромінював впевненість у тому, що знову отримає найвищу довіру від мешканців. Підстави для таких заяв дарувала і соціологія – перед голосуванням у нього, Марцінківа, Насалика та Шевченка були приблизно одинакові відсотки підтримки.

А вже в другому турі Анушкевичус зробив ставку на Ігоря Насалика – розказував підлеглим, що вже вчить свого “наступника” правилам життя у мерії, готував до передачі робочий кабінет.

До слова, з мерського крісла Анушкевичус пішов не дуже красиво – звільнив не дружнього директора “Водоекотехпрому”, і в останні дні на посаді призначив туди новим керівником свого “комунального” заступника. Щоправда, це розпорядження після скандалу у ЗМІ з відділу кадрів зникло.

А своєму наступнику Руслану Марцінківу Віктор Андрюсович передав кабінет…без того ж крісла – довелося купувати нове.

Нині Анушкевичус є опозиційним до влади депутатом. Щоправда з’являється на засіданнях міської ради не часто – повністю повернувся у бізнес і до родини.


А кого вважаєте Людиною року Ви?
  • Своя пропозиція

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *