Хлібопекар року

dsc_9731

Ростислав Кукурудз, власник «Першої Франківської пекарні»

 «Найбільш популярні рецепти шукаємо також за кордоном. В Італії, до прикладу, запозичили чіабату, хоча там печуть її з оливками, а ми в Івано-Франківську - з гарбузом. У Франції - багети та круасани. У Німеччини - темний хліб з горіхами».

 

 Ростислав Кукурудз

Вже двадцять років «Перша Франківська пекарня» забезпечує іванофранківців смачними та корисними виробами. Покупці можуть вибрати із близько тридцяти видів продукції, асортимент якої постійно змінюється.

Пекарня стежить за світовими тенденціями, тому хліб випікають на місці продажу. Мешканці міста мають можливість купувати у магазинах торгової мережі «Плюс» свіжі вироби, які нещодавно рум’янилися у печі. Також пекарня є у новому супермаркеті «Торба» та у кількох дрібних пунктах продажу.

Місять та формують хліб люди, що вкладають душу у свою роботу. Працюють в пекарнях 18 осіб, які щодня випікають близько двох тонн продукції.

Скуштувати та оцінити вироби пекарні можна також на традиційному «Святі хліба». Це чудова можливість виробника почути думки споживача без посередника й зрозуміти його смаки. «Перша Франківська пекарня» враховує побажання клієнтів.


Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *