Відкриття року

%d0%b7%d0%be%d1%81%d1%8f-9318

 

Zosina Wola

Переможцем у номінації «Відкриття року» стала ресторація «Zosina Wola».

За неповний рік свого існування заклад набув неабиякої популярності завдяки своєму незвичному для Івано-Франківська формату та легендам, пов’язаним
із назвою.

«Зосина Воля» – цілодобовий заклад у стилі кабаре, розташований за адресою: вулиця Дж. Дудаєва, 10. Інтер’єр закладу виконано в тенденціях межі ХІХ-ХХ століть. Елементи оформлення для «Зосиної Волі» робили на замовлення або купували у антикварних крамницях.

Всередині ресторації функціонує міні-пивоварня, де виготовляють два сорти пива: світле та темне. У меню – страви української та європейської кухні, більшість з яких професійні кухарі готують на грилі. Відвідувачам пропонують смачні страви з виключно свіжих продуктів. Цікавинкою закладу є «магазин», в якому можна самостійно обрати харчі, які вам одразу ж приготують.

Всього «Зосина Воля» може вмістити одразу 350 відвідувачів.

З восьмої години вечора стартує розважальна програма. Зокрема, кавер-гурти з Західної України виконують для відвідувачів ресторації українські пісні та запрошують присутніх заспівати разом з ними.

У «Зосиній Волі» франківці та гості міста традиційно святкують дівич-вечори, холостяцькі вечірки та Дні народження. Іменинників та наречених тут зустрінуть приємною несподіванкою – запросять на сцену для привітань та вручать подарунки: торт зі свічками чи шампанське. Популярності та колориту ресторації додає легенда, пов’язана із її назвою: в Івано-Франківську ще 300 років тому існувала таємна спільнота «Зосина Воля», що мала на меті популяризацію українства у всьому світі. І серед її прихильників – багато відомих людей з українським корінням. Тож власники ресторану вирішили продовжити цю справу та популяризувати все українське у своєму закладі. Також сучасна вулиця Євгена Коновальця, сусідня з Дудаєва, довший час носила назву Зосина Воля.

 


Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *