Торгова марка року

%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b3%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%ba%d0%b0-%d1%80%d0%be%d0%ba%d1%83-0030

Назарій Дзюбанюк, директор НВФ «Елітфіто»

«Про себе ми заявляємо чи не в усіх країнах світу. Щомісяця відвантажуємо близько 3-10 тонн продукції в країни Європи, Прибалтики та Сполучені Штати Америки».

 

 Елітфіто

Науково-виробнича фірма «Елітфіто» створена наприкінці травня 2010 року. Компанія займається виробництвом рослинної олії, якісного шрота, борошна та дієтичних сумішей, які забезпечують організм біологічно активними речовинами. При цьому використовують технологію першого холодного пресування, яка сприяє збереженню корисних властивостей. Підприємство із власною науково-виробничою базою, лабораторією та професійними кадрами розробляє і випускає продукцію на німецькому обладнанні, відповідає європейським вимогам безпеки продуктів харчування і проходить постійний контроль в акредитованих лабораторіях Держстандарту та провідних  інститутах України
і лабораторіях Європи.

Продукція компанії «Елітфіто» сертифікована на відповідність вимогам Органік Стандарт, а також згідно з вимогами менеджменту ISO 22000:2005 «Food safety management system – Requirement for any organization in the food chain».

З кожним роком кількість клієнтів компанії збільшується.

Компанія «Елітфіто» динамічно розвивається. Представники підприємства регулярно беруть участь у ярмарках, виставках, навчальних семінарах, де діляться досвідом та здобувають першість. Компанія входить у швейцарсько-український проект «Смак Українських Карпат». У 2014-15 роках її визнали переможцем всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України», а також фірма отримала звання найкращої місцевої марки Прикарпаття в акції вшанування лідерів економічного розвитку «Тріумф 2014».

На досягнутому компанія не зупиняється, адже завдання «Елітфіто» – турбуватися про красу та здоров’я людей.


Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *