Медичний центр року

%d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b8%d0%b9-%d1%86%d0%b5%d0%bd%d1%82%d1%80-%d1%80%d0%be%d0%ba%d1%83-logo

Олег Галущак, директор центру «Оксфорд Медікал» в Івано-Франківську:

«Економія часу, гарантія безпеки, комплексність – це важливі напрямки сучасної медицини, котрі ми впроваджуємо у практику. Ми гарантуємо безпечне та комфортне перебування у медичному центрі нашим відвідувачам та продовжуємо надавати найякіснішу медичну допомогу, ретельно підбираючи фаховий персонал».

 

Оксфорд Медікал

Медичний центр «Оксфорд Медікал» з моменту свого відкриття завжди на слуху в іванофранківців.

І заслуга тут не лише в рекламі. Адже «Оксфорд Медікал» – клієнто-орієнтований медичний центр, в якому на першому місці стоїть турбота про пацієнта і його здоров’я.

Основною перевагою клініки є те, що лікарі «Оксфорд Медікал» – практикуючі фахівці у своїй галузі, з тривалим досвідом роботи. Тут працюють без вихідних та обіду!

Крім того, це перший медичний центр в Івано-Франківську, який працює за європейською методикою надання медичних послуг, адже першим в Івано-Франківську запропонував методику лікування в поєднанні «фізпроцедури+медикаменти+необмежена кількість повторних прийомів лікарів під час проходження лікування».

«У нас є свої напрацьовані та перевірені часом схеми лікування, які дають високий результат одужання», – говорить директор медичного центру «Оксфорд Медікал».

Олег Галущак не приховує: згідно з внутрішнім дослідженням, більшість пацієнтів звертаються за рекомендацією знайомих, друзів, родичів.

«Ми дуже пишаємося цим, адже скільки ми б не витрачали грошей на рекламу, рекомендації все одно перевищують будь-який результат звернень».

Медичний центр «Оксфорд Медікал» оснащений сучасною діагностичною і лікувальною апаратурою екстракласу, розробленою світовими лідерами з виробництва медичного обладнання. Деякі методики лікування вимагають унікальних апаратів. До них відноситься методика лікування геморою апаратом HAL-RAR, аналогів якого в місті немає, методика лікування простатиту чи аденоми простати за допомогою TEMPRO (в Україні лише 2 таких апарати), деякі інші методики. Медичний центр використовує якісні одноразові комплектуючі з-за кордону.

Ще однією беззаперечною перевагою «Оксфорд Медікал» є повна анонімність клієнтів, які можуть звертатися під вигаданими іменами. Особлива увага приділена і лікарській таємниці. Наприклад, результати аналізів пацієнт не може отримати по телефону чи на пошту, без власноруч написаної згоди, в якій вказані конкретні контактні дані.

«Ми вдячні всім людям, які обрали наш медичний центр №1 в Івано-Франківську і будемо старатися працювати ще краще і вдосконалюватися, пропонуючи кожного разу все нові і нові послуги. Здоров’я безцінне – довіряйте найкращим», – говорить директор Олег Галущак.


Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *