Франківськ прийняв тенісний турнір

Автор: Турій Роман

07 Oct, 2014 13:25

Поділитись публікацією
Франківськ прийняв тенісний турнір
За підтримки відділення НОК в Івано-Франківській області успішно пройшов Всеукраїнській тенісний турнір “Stanislaw Cup”.
В змаганнях прийняло участь майже 60 учасників в чотирьох вікових групах – до 8, 10, 12 і 14 років. Найбільш представницькими виявилися змагання дітей до 8 і до 10 років.
В підсумку переможцями у віковій категорії до 8 років серед дівчаток стала Дячук Софія (Коломия), у хлопчиків Боднарчук Павло (Івано-Франківськ, SC “Alias”). Гідно конкурували призери змагань: Ковальчук Олександра (II місце, SC “Alias”) і Панасенко Мая (III місце, SC “Alias”) – серед дівчаток. Кальян Артур (II місце, SC “Alias”), Сільчук Данило (III місце, Надвірна) – серед хлопчиків.
У віковій категорії до 10 років перемогу святкувала учениця Савуляка Романа Маркіяновича, коломиянка – Данилишин Яна, другою була тенісистка SC “Alias” – Яцишин Тая (Івано-Франківськ), третя – Грабовська Вікторія (Львів). Серед десятилітніх хлопчиків найбільш успішним виявився надвірнянець Буній Олексій, львів’янин Лобозінський Іван – другий, а Матіос Денис – третій.
Фінальна сітка до 12 років розподілила юнаків і дівчат за такими місцями: Гураль Сніжана (I місце, Івано-Франківськ), Осадець Ірина (II місце, Коломия), Гарасимко Діана (III місце, Івано-Франківськ); Курилюк Святослав (I місце, Коломия), Йосипенко Назар (II місце, Івано-Франківськ), Брановський Валентин (III місце, Львів).
Класні фінальні зустрічі продемонстрували старша вікова група дітей – до 14 років. Серед дівчат перемогла Гураль Ірина, яка у запеклій боротьбі на тай-брейку (11:9) виграла у Яни Бондарчук. Львів’янка Анастасія Гасій третя. Представник івано-франківської школи тенісу Юрій Боднарчук (SC “Alias”) яскраво переграв усіх свої суперників, віддавши у 5 іграх всього 6 геймів. Львів’яни – Теплий Маркіян і Стецик Ілля, другий і третій відповідно.
Фіналісти змагань отримали пам’ятні подарунки від відділення НОК України в Івано-Франківській області та оцінили високий рівень проведення змагань.