Мережа швидкого харчування року

dsc_0340

Василь Петреній, виконавчий директор «Chicken Hut»:

«Великі українські виробники працюють спеціально під наш ексклюзивний рецепт».

 

Сергій Глущак, співвласник компанії:

«Ми робимо великий акцент на персонал, на його розвиток. Для того, щоб створити дружню атмосферу для людей, які у нас працюють, та гостей, які до нас приходять».

Chicken Hut

«Chicken Hut» – єдина національна мережа швидкого харчування, яка використовує у стравах тільки курятину. Особлива технологія її приготування, яку вдосконалювали кілька років, надає стравам смаку. Це позитивно відрізняє їх від їжі в інших фаст-фудах.

Тут багато уваги приділяють контролю за якістю продукції. Співпрацюють з національними виробниками та світовими марками, що діють за міжнародними стандартами безпеки.

За сім років на ринку мережа розширилася на всю Україну. Зараз вона охоплює 20 ресторанів у десяти містах країни. Для кожного закладу підбирають свій тематичний дизайн інтер’єру.

Перший відкрився в Івано-Франківську 2009-го року, зараз їх шість. У мережі працевлаштовано близько 500 осіб.

Кожні три місяці, щоб потішити клієнтів новинками, у «Chicken Hut» пропонують зміни до меню. Наприклад, для гостей, які принципово не хочуть їсти з одноразового посуду, спеціально створили страву «Плато» на керамічній тарілці.

«Chicken Hut» постійно демонструє лояльність до клієнтів. Тут часто проводять акції, роблять знижки, спеціальні пропозиції до різних свят. Компанія підтримує фінансово численні культурні, спортивні події та благодійні ініціативи в Івано-Франківську.

2016-го року «Chicken Hut» запрацював в Ужгороді. Завдяки вдалому старту в січні 2017-го року там відкриється ще один заклад. У компанії ведуть перемовини з майбутніми партнерами в інших країнах, зокрема, цікавить Польща. Вже працює пілотний проект в Будапешті.


Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *