Експортер року

%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%82%d0%b5%d1%80-%d1%80%d0%be%d0%ba%d1%83-14532

Володимир Окрепкий, директор компанії "Інтелком":

«Наші іграшки екологічно чисті, зроблені з душею. Малеча, яка грається нашою продукцією, активна, зацікавлена та цілеспрямована».

 

 

компанія  Інтелком

Провідна в Україні у сфері виробництва іграшок компанія «Інтелком» розпочала діяльність у 1998 році. Конструктори, машинки, дитячі кухні, настільні та розвиваючі ігри привабили не тільки українських, а й закордонних покупців. Загалом у каталозі є 400 одиниць якісної, цікавої та безпечної продукції. Товар експортується у 15 країн світу, зокрема, в Білорусію, Польщу, країни Прибалтики, Чехію, Угорщину та ін.

Щодня вантажівки везуть товар до покупців. Наприклад, у січні експортували товару на понад 2,5 млн грн, у вересні – на понад 6 млн грн. Тільки 2016 року за кордон було відправлено продукції на 155 млн грн.

Іграшки торгової марки «ТехноК» нещодавно отримали високі оцінки та нагороди на
20-му Міжнародному форумі «BabyEXPO».

Над створенням іграшок у три зміни працюють близько 400 людей. На підприємстві народжується ідея продукту, фахівці створюють її проект, виробляють та відправляють покупцю.

Увесь товар сертифікований в Україні та країнах Європейського Союзу. «Інтелком» враховує думки клієнтів, удосконалює та робить іграшки більш сучасними.


Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *