Інноватор року

%d1%84%d0%be%d1%82%d0%be-1641

Роман Кулик, директор стоматології Kulyk Medicine:

«Серед причин, чому люди обирають «Kulyk Medicine» – наш молодий професійний колектив, комфортні умови лікування, відданість пацієнту, індивідуальний підхід та контроль за виконаними роботами».

 Kulyk Medicine

Переможцем у номінації «Інноватор року» стала приватна клініка «Kulyk Medicine».

Директор стоматології Роман Кулик – лікар-ендодонтист, який займається кореневими каналами, реставрацією зубів, лікуванням під мікроскопом та планує займатися інноваційною хірургією.

За два роки існування «Kulyk Medicine» зробила чималий крок вперед: все починалося з рецепції та маленького кабінету, де було одне крісло. Зараз у стоматології працюють три вузькоспеціалізовані лікарі, які за допомогою ультрасучасного обладнання надають всі види стоматологічних послуг. Нові методики лікування лікарі привозять з-за кордону: США, Італія, Німеччина.

Стоматологія «Kulyk Medicine» єдина в області, де встановлюють індивідуальну брекет-систему, виготовлену в Сполучених Штатах. Унікальність таких брекетів полягає у тому, що вони не ламаються, не відколюються, їх потрібно значно менше носити. Ціна послуги – до двох тисяч доларів, тоді як, зокрема, у Харкові, звідки запозичили методику франківські стоматологи, вартість брекет-системи починається від чотирьох тисяч доларів.

Також лікарі ведуть фото- та відеопротоколи, щоб пацієнти на власні очі могли побачити, як змінилася їхня посмішка.

Якщо за перший рік роботи стоматологія мала близько 150 пацієнтів, то упродовж другого ця цифра збільшилася майже втричі.


Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *