ІТ-компанія року

dsc_4700

Олег Сеник, керівник компанії EKTOS I-F:

«Синергія найкращого дизайнерського центру в Україні, західна культура виробництва, використання міжнародних стандартів та сучасного обладнання, інвестування у технології та навчання персоналу, географічне розташування створює попит на наші послуги не тільки на Заході, а й всередині країни».

 EKTOS I-F

Переможцем у номінації «ІТ-компанія року» стала компанія «EKTOS I-F».

ТОВ «EKTOS I-F» є українсько-данським підприємством, що входить до групи компаній EKTOS. Офіційне відкриття в Івано-Франківську відбулося цьогоріч у вересні. Очолює компанію Олег Сеник, котрий, після довгого періоду роботи в Києві, повернувся в наше місто.

«EKTOS I-F» єдине в області підприємство з прототипування друкованих електронних плат, яке має потужності як для виробництва власне самих плат, так і для монтажу компонентів на них. Дизайн плат розробляє інша компанія групи EKTOS, що знаходиться у Харкові — ТОВ «ЕКТОС-УКРАЇНА».

Виготовлені в Івано-Франківську плати, незалежно від сфери застосування (тач-скріни, освітлення, енергетика тощо) проходять декілька етапів тестування та доопрацювання. Лише після цього вони потрапляють у серійне виробництво.


Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *