9. Вадим Войтик

09_

Вадим Войтик, 43 років, шеф-редактор “Галки”, член міського виконавчого комітету

Значну частину професійного життя віддав журналістиці. У 2011 році несподівано для себе став «комунальником», очоливши КП «ЄРЦ» та розпочавши довгу комунальну реформу в Івано-Франківську. Нині, як член виконкому, продовжує ініціювати та втілювати ідеї для покращення комунальної галузі міста. Саме тому його вважають “сірим кардиналом” комуналки обласного центру.

Кілька років тому продав своє житло, придбав автомобіль і став відомим бекпекером. Відвідав 64 країни. У 2012 році за версією газети «Західний кур’єр» увійшов до впливової «десятки» Прикарпаття.

Нині ж очолює Galka.if.ua, який за два роки став лідером читацьких симпатій серед новинних сайтів Івано-Франківська.


Думка експерта

Володимир Кушніренко, громадський активіст

Ой, не мені вам друзі розказувати скільки натерпівся цей чоловік ще з 2011 року. Розписувати можна багато. Але Войтика або засипають компліментами і позитивними відгуками, або піддають нищівній критиці. Нікого не залишає байдужим комунальна реформа і КП "ЄРЦ". Роки йдуть, а Вадим як полов довірену йому грядку, так і полотиме ще як мінімум 3,5 роки. Підозрюю, що секрет витривалості в тому, що коментаторів неугодних він банить, а по вечорам на віск зливає. Інших варіантів не маю.

А кого вважаєте Людиною року Ви?
  • Своя пропозиція

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *