1300 доларів та 1200 євро поцупили з будинку прикарпатця

Автор: Борис Марія

07 Dec, 2016 17:02

Поділитись публікацією
1300 доларів та 1200 євро поцупили з будинку прикарпатця

До Богородчанського відділення поліції звернувся 64-річний мешканець одного із сіл району. Чоловік повідомив про те, що невідома особа вчинила крадіжку грошей та золотих виробів з його будинку.

Проведеними пошуковими заходами поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 36-річний мешканець міста Львова, який неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Як з’ясувалось, зловмисник скористався відсутністю господарів та шляхом відважування металопластикового вікна проник до будинку, звідки викрав грошові кошти в сумі 1300 доларів США, 1200 євро та золоті вироби на суму близько 10 000 тисяч гривень.

Правоохоронці затримали чоловіка в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили про підозру вчинення злочину в ході розпочатого кримінального провадження за ч.3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Своєї мети перебування на Прикарпатті чоловік не пояснює.

 Інформує Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.